Δεν ξέρω πως μπορείς να το ξεπεράσεις αυτό ... Δεν ξέρω αν ξεπερνιέται !  

     Κάνεις αγώνες , θυσίες , μεγάλες προσπάθειες ..... Φέρνεις στον κόσμο ανθρώπους , όχι δεν περιμένεις κάτι από αυτούς , δεν θες να σε κοιτάξουν όταν μεγαλώσεις , δεν θες να καλύψεις τα κενά σου. Θες να μοιραστείς την αγάπη που έχεις μέσα σου , αυτή που σου περισσεύει . Θες να τους δώσεις όσα παραπάνω εφόδια μπορείς ! Προσπαθείς να τα προστατέψεις με νύχια και δόντια ! 

     Τα κρύβεις ενίοτε στις φτερούγες σου ! Μέχρι που ξαφνικά αρχίζουν και πετάνε μόνα τους ,δεν σ' έχουν ανάγκη πια. Σπουδάζουν , ερωτεύονται , μετακομίζουν , πληγώνονται . Κάθε φορά περιμένεις να μπουν σπίτι , να είναι ΑΣΦΑΛΉΣ . Ακόμα κι όταν δεν μένουν πια μαζί σου . ΣΤΕΊΛΕ ΜΟΥ ΌΤΑΝ ΦΤΆΣΕΙΣ . Κι αν δεν το κάνουν θυμώνεις και μένεις ξάγρυπνος και παίρνεις τηλέφωνο ξανά και ξανά μέχρι να σου απαντήσουν . Όχι γιατί δεν τους έχεις εμπιστοσύνη , αλλά γιατί είναι πολλά όσα συμβαίνουν , ειναι πολλά όσα γίνονται ! 

     Ο κόσμος μας πλέον είναι επικίνδυνος. Η έλλειψη ηθικής και υπευθυνότητας έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της . 

     Πως ξεπερνάς ένα τέτοιο γεγονός ? Πως βρίσκεις δύναμη να συνεχίσεις ? Πως μπορείς να συνεχίσεις να ζεις όταν η ζωή σου , η ανάσα σου , το φως σου , η δύναμη σου , δεν αναπνέει πια ? Όταν αυτό το μήνυμα "ΜΑΜΑ ΕΦΤΑΣΑ !" δεν έρθει ποτέ ? Όταν το τηλέφωνο που περιμένεις , δεν έρχεται από το δικό σου παιδί , αλλά από κάποιο άλλο που είναι στη δυσάρεστη θέση να σου πει αυτό που κανένας γονιός δεν πρέπει να ακούσει ! Τι κάνεις τότε ? Πως το ξεπερνάς ? Πως συνεχίζεις ? 

      Ειλικρινά δεν ξέρω πόση δύναμη ψυχής χρειάζεται , δεν ξέρω πως όλοι αυτοί οι γονείς βρίσκουν δύναμη να ξανασταθουν στα πόδια τους και να συνεχίσουν ...

       Άγγελοι που φύγανε νωρίς από τον κόσμο μας , άγγελοι που ταξίδεψαν προς κάτι καλύτερο ! Κουράγιο στις οικογένειες ...   

       Εύχομαι να μην ζήσει κανένας γονιός κάτι τέτοιο ξανά ! Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλους αυτούς τους γονείς που θρηνούν , θρηνω μαζί τους κι εγώ ....  

     ΠΆΜΕ ΚΙ ΌΠΟΥ ΒΓΕΙ ... Το μόνο που έχω να πω στους υπεύθυνους για αυτό το έγκλημα, για αυτή την τραγωδία είναι ντροπή! ΝΤΡΟΠΗ που το 2023 την εποχή που όλα είναι αυτόματα και διαδικτυακά , τα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ακόμα χειροκίνητα και οι ζωές μας , οι ζωές των παιδιών μας είναι στο έλεος του ανθρώπινου παράγοντα, του ανθρώπινου λάθους όπως το ονόμασαν ! Αν όλα δούλευαν σωστά , όπως έπρεπε, ακόμα και λάθος να έκανε ο σταθμάρχης , δεν θα είχαμε αυτή την κατάληξη ! Μόνο ο σταθμάρχης δεν φταίει! Ειλικρινά ΝΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης μας ! Ντροπή σας ! Απορώ .... Τα βράδυα κοιμαστε ? 

 

ΠΑΡΕ ΜΕ ΟΤ(ΑΝ) ΦΤΑΣΕΙΣ