ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ CHAT ROOM

Η ιστοσελίδα παρέχει υπηρεσίες υπό τους παρακάτω όρους χρήσης, τους οποίους η χρήστης καλείται να διαβάσει προσεκτικά και να αποδεχτεί πλήρως πριν προβεί σε χρήση των υπηρεσιών της ιστοσελίδας :

 • Η παροχή υπηρεσιών του Lesdar.gr επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες γυναίκες , άνω των 18 ετών.
 • Η κατοχύρωση του nickname (εγγραφή) δεν είναι υποχρεωτική. Πρόκειται  για τη δική σας ασφάλεια και προστασία. Γίνεται από την ίδια την χρήστη εδώ ΕΓΓΡΑΦΗ  Το nickname που επιλέγεται από τη χρήστη, θα πρέπει να μην είναι πρόστυχο, ρατσιστικό , να μην δηλώνει ερωτικές προτιμήσεις και να μην είναι προσβλητικό προς τους υπόλοιπους χρήστες. Η χρήστης με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής και κατόπιν αποδοχής των όρων χρήσης του Lesdar.gr , μπορειτε να μπειτε στο chat
 • Οι χρήστες παραμένουν προσωπικά και αποκλειστικά υπεύθυνες για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους. Οι χρήστες υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα το Lesdar.gr, εάν αντιληφθούν οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους ή οποιαδήποτε πιθανή παραβίαση ασφαλείας. Επίσης, οι χρήστες ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού η χρήστης πρέπει να ενημερώσει άμεσα κάποια από τις διαχειρίστριες του chat.
 • Οι χρήστες διακρίνονται σε δυο κατηγορίες τους εγκεκριμένους χρήστες (voice) και τους μη (guests). Diamond θεωρείτε μια χρήστης η οποία είναι αποδεδειγμένα γυναίκα. Όσες επιθυμείτε μπορείτε να μιλήσετε με κάποια από τη διαχείριση του chat προκειμένου να σας ενημερώσει για το πως μπορείτε να γίνεται voice user. 
 • Το Lesdar.gr παρέχει φιλοξενία όχι μόνο στις βιολογικά αλλά και συναισθηματικά φερόμενες γυναίκες ... αρκεί αυτό να διευκρινίζεται για να υπάρχει μια σχέση ειλικρίνειας, αλήθειας και σεβασμού μεταξύ των μελών. Δεν θα λειτουργήσει επιλεκτικά αποκλείοντας άτομα που δεν έχουν που να στραφούν. Σε περίπτωση που θέλουν να εισέλθουν στο chat θα είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τους όρους χρήσης και κανόνες του chat , καθώς επίσης στη συνέχεια μαζί με το nickname τους να επιλέξουν αν είναι MTF ή FTM Μόνο έτσι μπορούμε να συνυπάρξουμε όλοι ο καθένας ξεχωριστά . Όμορφες κοινωνίες είναι αυτές που χωράνε τις ιδιαιτερότητες όλων με σεβασμό στον άνθρωπο.
 • Το Lesdar.gr δεν θα ζητήσει ταυτοποίηση του φύλου σας έκτος και αν υπάρξουν υποψίες/αμφιβολίες ή παράπονα από άλλες χρήστες. 
 • Το Lesdar.gr διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στην άμεση διαγραφή του λογαριασμού χρήστη για οποιοδήποτε λόγο κρίνει αναγκαίο. Μπορεί ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά να οφείλεται σε εξαπάτηση , σε  δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων τρίτων ή οποιαδήποτε χρησιμοποίηση των υπηρεσιών με καταχρηστικό τρόπο.
 • Το Lesdar.gr δύναται αλλά δεν υποχρεούται να συλλέγει/καταγράφει προσωπικά στοιχεία από τους χρήστες των υπηρεσιών. Με εξαίρεση τη διαπίστωση παραβάσεων χωρίς να έχει δικαίωμα γνωστοποίησης οποιουδήποτε στοιχείου σε τρίτους, με τις εξαιρέσεις που ορίζονται και ισχύουν στη σχετική νομοθεσία περί προσωπικών δεδομένων όπως αυτή κάθε φορά τροποποιείται και ισχύει.
 • Το Lesdar.gr δύναται να παρέχει στις αρμόδιες αστυνομικές ή δικαστικές αρχές, εφόσον ζητηθεί σύμφωνα με τον νόμο, προσωπικά στοιχεία και διευθύνσεις διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP) των χρηστών των υπηρεσιών του.
 • Το Lesdar.gr μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων του Lesdar.gr, συμφώνως με τις προσωπικές ρυθμίσεις διακομιστή του κάθε χρήστη για τη χρήση cookies.
 • Για την υπηρεσία του chat room, οι παρόντες όροι ισχύουν συμπληρωματικά των όρων χρήσης του chathub.org  που φιλοξενεί το κανάλι.