Κάθε χρήστης οφείλει πριν κάνει οποιοδήποτε αίτημα ανάρτησης να διαβάσει και να είναι σύμφωνη με τους όρους χρήσης του Lesdar.gr  https://www.lesdar.gr/p/blog-page_7.html και να πληροί τις προϋποθέσεις , βάση αυτών.
Το Lesdar.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αναρτήσεις των χρηστών. Κάθε χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την ανάρτησή της.
Κάθε χρήστης έχει δυνατότητα να αναρτήσει ένα δικό του κείμενο για τα εξής : ΣΚΕΨΕΙΣ , ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ,ΑΓΓΕΛΕΙΕΣ , . 
Αυτό γίνεται ως εξής : στην κάτω μεριά της ιστοσελίδας υπάρχει ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΧΡΗΣΤΩΝ. Το όνομά  είναι προαιρετικό. Απαραίτητο είναι το email  και το που απευθύνεται η ανάρτηση, καθώς και το κείμενο που θέλει να αναρτηθεί. Επίσης, εάν στην ΑΓΓΕΛΙΑ η χρήστης δεν επιθυμεί να εμφανίζεται το email της πρέπει να μας ενημερώσει. Εφόσον λάβουμε το μήνυμα και ελεγχθεί, πως δεν είναι προσβλητικού ή ακατάλληλου περιεχομένου, θα δημοσιευτεί από το Lesdar.gr . Απαντήσεις στην ανάρτησή  μπορεί να δημοσιεύσει οποιαδήποτε χρήστης της ιστοσελίδας με ή χωρίς το email , με δική της ευθύνη. 
Το Lesdar.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής περιεχομένου εφόσον κριθεί ακατάλληλο ή αμφισβητηθεί  το φύλο του αποστολέα μιας ανάρτησης.